Inspiraci jsem našla na netu u paní Brýdové.
Recept na korpus i krém je stejný jako na Červenou Karkulku ve starším příspěvku.
Korpus je potažený marcipánem. Had je vymodelován s punčoviny a opět potažen
marcipánem a domalován potravinářskými barvami.
Ukázka jak vypadá dort v řezu...
Dost rychle se po něm zaprášilo.
Wow! Tak ten je opravdu luxusní! Jednou mi poslouží jako inspirace. Blog dle mého gusta.
OdpovědětVymazatjaninatvoriskvosty.blogspot.cz
Jani moc děkuji :-)
VymazatZa takový krásný dort byste si ode mě zasloužila plody v čokoládě. Mám je doma docela často velmi kvalitně naskladněné, tak se klidně stavte. Stačí se mi ozvat na email a já vám moc ráda něco za ten krásný hadí výtvor dám ochutnat.
OdpovědětVymazat