pondělí 20. srpna 2012

Hadí dort

 Inspiraci jsem našla na netu u paní Brýdové.

 Recept na korpus i krém je stejný jako na Červenou Karkulku ve starším příspěvku.
Korpus je potažený marcipánem. Had je vymodelován s punčoviny a opět potažen
 marcipánem a domalován potravinářskými barvami.

Ukázka  jak vypadá dort v řezu...
Dost  rychle se po něm zaprášilo.

3 komentáře:

  1. Wow! Tak ten je opravdu luxusní! Jednou mi poslouží jako inspirace. Blog dle mého gusta.
    janinatvoriskvosty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Za takový krásný dort byste si ode mě zasloužila plody v čokoládě. Mám je doma docela často velmi kvalitně naskladněné, tak se klidně stavte. Stačí se mi ozvat na email a já vám moc ráda něco za ten krásný hadí výtvor dám ochutnat.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu na mém blogu a milé komentáře. Anna